Impresszum

Kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van az oldalon megjelent információkkal kapcsolatban jelezze felénk, az Ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésére!

A Biovitamin.hu üzemeltetője:

Index Web Solutions Kft.

 

Cím: H-1131 Budapest, Dolmány u. 12. – Budapest térkép

Mobil: (+36) 20 250 77 33

E-mail: info (kérjük, ne spameljen!) “kukac” biovitamin.  hu

 

Figyelmeztetés

 

A vitaminok gyógyászati célra történő felhasználása előtt minden esetben kérje ki gyógyszerésze, kezelőorvosa tanácsát, mert ők az állapotának, korának, gyógyszerszedési szokásainak ismeretében egyénre szabott tanácsot tudnak adni az alkalmazható növényi eredetű készítményekkel kapcsolatban!

A vitamin ismertetők “Figyelmeztetés” rovatában leírtak feltétlenül szükségesek annak mérlegeléséhez, hogy a felhasználó valamely vitamint biztonsággal alkalmazhat-e orvosi ellátást nem igénylő panaszaira.

Valamely összetevővel szemben tapasztalt egyéni túlérzékenység kizárja a növény további felhasználását, és ilyenkor azonnal szakorvoshoz kell fordulni!

Erős hatású szerek gyógyászati célra történő felhasználása csak orvosi előírás alapján és gyógyszerész által elkészített gyógyszerformában történhet.

Terhesség és súlyos megbetegedések fennállása esetén a vitamin terápia alkalmazása előtt kérje ki kezelőorvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét!

Belső vérzések, cukorbetegség, gyomor- és nyombélfekély, magas vérnyomás, migrén, bélszűkület, epilepszia, asztma, lázzal járó akut megbetegedések, krónikus vesebetegség és szívműködési zavarok stb. nem kezelhetők kizárólag növényi eredetű gyógyhatású termékekkel, de a gyógynövényi részekből készült szerek orvosi felügyelettel a klasszikus gyógyszeres terápia mellett kiváló kiegészítő szerepet tölthetnek be a gyógyításban.

A BioVitamin írásai az internet témához kapcsolódó oldalainak, valamint szakirodalmak felhasználásával, azok tanácsait figyelembe véve készültek.

vitaminok felhasználásának bizonyos esetekben és állapotok mellett kis dózisban is lehetnek káros egészségügyi hatásai, ezért

az itt leírtak alkalmazása csak saját felelősségre történhet!

A felelősség kizárása

A BioVitamin.hu portál az oldalain megjelenő tartalmak helyességéért semmiféle felelősséget nem vállal, azokat csak informális jelleggel közli és kifejezetten hangsúlyozza, hogy a lehetséges kockázatokról és mellékhatásokról a gyógynövények és vitaminok alkalmazása előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!